Кметът на Хасково обвини bTV, че изпълнява поръчка на Борисов

18727
Кметът на Хасково обвини bTV, че изпълнява поръчка на Борисов

Георги Иванов, кметът на Хасково притежава имот, който се оценява между 2 и 2,5 млн. лева на брега на язовир Клокотница, който се състои от къща, оранжерия, път, кей.

"Да, това е мое, за разлика от други, които казват, че е на приятели. Мислите, че един кмет може да е кмет ако живее в колиба?", заяви г-н Иванов. Освен това Георги Иванов е страстен колекционер на автомобили. В момента той притежава шест автомобила на обща стойност 53 хил. лв.

Собственикът на "Софиямед" печели добре и от тролеите в Пазарджик

Обвързаността на собственика на прочулата се скандално „Софиямед” д-р Михаил Тиков и още по-скандалния кмет на Пазарджик То...

По време на четирите му мандата заплата му е около 2000 хил. лева.

От репортаж на bTV става ясно, че през 2007 г. Иванов е придобил 12 дка ниви и 500 кв сграда със смесено предназначение. По-късно е установено, че постройката се появява през 2005 г. Имотът в с. Гарваново официално е закупен със заем от 70 хил. лв.

Оказва се, че една от постройките е построена неправомерно в землището до язовира и е наредено тя да бъде съборена.

В своя коментар Георги Иванов каза: "Гордея се със тях. Да, забогатях. Вие виждате една претоплена манджа. Навремето Бареков се упражняваше на тази тема и други след него и това почва май месец преди местните избори."

Иванов припомни, че притежава първата строителна фирма в Хасково от 10 април, 1990 година: "Правех по 120 апартамента на година"

Кметът на Пазарджик с апартамент и в София

Семейството на кмета на Пазарджик живее в два апартамента в София от по 100 квадрата и два гаража, като жилищата са обединени в едно. С...

"Пет години ми правиха ревизия, ако на някой друг му е пратена такава ревизия да ми се обади. Семейство ми е икономическо независимо, тъй като развива бизнес. Това е на името на семейството ни, доказали сме произхода на парите, плащаме си данъците", добави още Иванов.

Напрежението в студиото се покачи, след като кметът на Хасково избухна:

"Г-н Борисов, това което ви прави услуга bTV в никакъв случай няма да ви помогне в тези градове. Искам да ви покажа един списък: Кюстендил, Монтана, Шумен, Сандански, Хасково, Несебър, Каварна, Гоце Делчев…

От думите на г-н Иванов стана ясно, че според него настоящи кметове и кандидати за такива ще бъдат разследвани по същия начин, както кметовете на Пазарджик и Хасково.

Пазарджишкият кмет роптае: Имотът в Паталеница не е изцяло мой

Аз съм собственик на част от имота в село Паталеница. Така кметът на Пазарджик Тодор Попов се оправда по отношение на репортажа на bTV ...

Вие ще търсите това, което не може да намерите. Вие с вашето лицемерие, дори не направихте една снимка, че в този град се намира най-голямата Св. Богородица… Като работите така може би ще получите точно обратен ефект."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com